Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en leer over inspirerende yoga thema's! Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Blog

Mystery Yogastijl

Speciaal voor jou: een tipje van de sluier voor nóg een nieuwe yogavorm die je rond of direct na de zomer binnen onze Yoga Studio in Voerendaal kunt ontdekken:

Lees meer »

Yoga in de Lente

Met het ontwaken van de lente wordt alles opgefrist: de natuur, misschien je huis, én onze Yoga Practise! De komende maand delen we elke week nieuwe tips met jou op onze Facebook-pagina. (tip: 'like' onze pagina zodat je ons moeiteloos kunt volgen).

Lees meer »

Embodiment

We hebben het zo vaak gehoord en zelfs uitgesproken: Yoga is geen sport! En ik ken diverse trainers uit de sportwereld die een allergie lijken te hebben voor yoga. 

Lees meer »

Goede voornemens? Jouw San Kalpa

Wauw, heerlijk, een nieuw begin! Misschien ben je 2024 begonnen met een leuk feest met vrienden en familie of cosy thuis op de bank! En heel misschien heb je ook één of meer goede voornemens bedacht waarmee je met een frisse lei gaat starten. Prachtig!

Lees meer »

Yoganieuws: je eerste yogales

Voor alles is een eerste keer én een laatste keer. Een passende uitspraak is: leef je leven alsof het je laatste dag is, maar liever zeggen we: leef alsof het je éérste dag is! Kijk goed om je heen, neem de wereld in je op en geniet van alles. Alsof je het voor de eerste keer voelt, ruikt, proeft, ziet en beleeft!

Lees meer »