Opleiding tot Yogadocent

Bij Yoga Roots Parkstad ben je op het goede adres voor een goed onderbouwde opleiding tot yogaleraar. Wanneer je bij Yoga Roots opgeleid wordt, kun je op een veilige en verantwoorde manier yoga- en meditatielessen geven.

Yoga Opleiding Yoga Roots heeft tot doel om yogadocenten op te leiden die vaardig zijn in het lesgeven van Hatha Yoga en meditatielessen. Wij vinden het belangrijk dat de eigenheid van de aspirant yogadocent gewaarborgd blijft in hun groei tot yogadocent. Het is juist deze eigenheid die de bij Yoga Roots Parkstad opgeleide docent zo uniek maakt.


Vind hier meer over onze 200- en 500 uur opleidingen tot yogadocent:


Erkenning Vereniging Yogadocenten Nederland & Europese Yoga Unie

Onze opleiding is erkend door Vereniging Yogadocenten Nederland en hiermee op internationaal niveau door de Europese yoga Unie. Leerlingen aan onze yogadocentenopleiding kunnen aspirant-lid worden van de VYN. Na diplomering kunnen de leerlingen volwaardig lid worden. Deze erkenning heeft belangrijke voordelen. Het is een keurmerk voor kwaliteit en via de beroepsvereniging is het mogelijk om een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.  Een VYN-erkende opleiding heeft voor deze erkenning een vierjarig toetsingstraject moeten doorlopen. Ook zijn wij erkend door het CRKBO.