De oudste yoga school van Zuid Limburg

27 jaar geleden zijn wij begonnen op een zolderkamer onder de naam Tsondru, wat vrij vertaald vanuit het Sanskriet "enthousiaste energie", of "daadkracht" betekent. Over de jaren is de school uitgebreid met betere materialen, gespecialiseerde zalen, en meerdere locaties door Zuid-Limburg, regio Parkstad. Daarbij leiden wij sinds een aantal jaar ook nieuwe yogadocenten op in een internationaal erkende yogadocenten opleiding. Lees meer hierover op de website.

Wij zijn zelf geëvolueerd naar Yoga Roots Parkstad. Steeds meer zijn wij in contact gekomen met onze basis, onze wortels. Deze wortels zijn stevig verankerd. Iedere wortel vertegenwoordigt opnieuw de wonderbaarlijke diversiteit van wat yoga ons te bieden heeft. Er zijn veel verschillende stijlen yoga die allemaal te herleiden zijn naar deze basis.

 

Een van onze favoriete Sutra's (aforisme van wijsheden en kennis):

 

Yoga is het stilleggen van de wervelingen van de geest - Patanjali

 

Deze wervelingen zijn zeker in de westerse wereld nadrukkelijk aanwezig. Daarom is deze oeroude ervaringswetenschap zeker in deze tijd nog steeds – of misschien zelfs nog meer – van belang om goed en gelukkig te kunnen leven.

Het Yoga Roots Team

Ons docententeam bestaat uit erkende en ervaren yogadocenten. Iedere docent heeft zijn/haar eigen stijl van lesgeven welke natuurlijk bij jou aan moet sluiten. Bij meer vragen hierover kun je natuurlijk contact met ons opnemen.