Erkend yogadocent worden

Bij Yoga Roots Parkstad ben je op het goede adres voor een degelijke en goed onderbouwde opleiding tot yogaleraar. Wanneer je bij Yoga Roots opgeleid kun je op een veilige en verantwoorde manier yoga- en meditatielessen geven.

Meer informatie over de opleiding yoga docent: YRP yogadocentopleiding 200 en 500 uur

 
 

Uitstekende en erkende opleiding

Onze opleiding is erkend door Vereniging Yogadocenten Nederland en hiermee op internationaal niveau door de Europese yoga Unie. Leerlingen aan onze yogadocentenopleiding kunnen aspirant lid worden van de VYN. Na diplomering kunnen de leerlingen volwaardig lid worden. Deze erkenning heeft belangrijke voordelen. Het is een keurmerk voor kwaliteit en via de beroepsvereniging is het mogelijk om een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.  Een VYN-erkende opleiding heeft voor deze erkenning een vierjarig toetsingstraject moeten doorlopen. Ook zijn wij erkend door het CRKBO.

De yogadocenten opleiding globaal

Yoga Opleiding Yoga Roots heeft tot doel om yogadocenten op te leiden die vaardig zijn in het lesgeven van Hatha Yoga en meditatielessen. Wij vinden het belangrijk dat de eigenheid van de aspirant yogadocent gewaarborgd blijft in hun groei tot yogadocent. Het is juist deze eigenheid die de bij Yoga Roots Parkstad opgeleide docent zo uniek maakt.