Yin (Yang) Yoga

Home Yogalessen

Yin (Yang) Yoga

Yin Yang Yoga

In een Yin Yogales blijf je langere tijd in een houding. De les heeft een meditatief karakter, nauw verweven met Mindfulness. Yin Yoga staat ook wel bekend als ‘bindweefselyoga’: als je langer in eenzelfde houding bent, kan dit helpen met het verzachten van deze structuren, waardoor je na geruime tijd dieper in een houding komt. Je tools zijn je adem en je aandacht, (spier)kracht is overbodig!

Yin Yang Yoga spreekt ook het actieve (yang) aspect van yoga aan: een deel van de les heeft een dynamisch karakter, een ander deel bestaat uit yin houdingen. Er wordt bijvoorbeeld begonnen met een vinyasa-flow en een paar krachtige houdingen, waarna de yin-houdingen volgen. Yin (Yang) Yoga is een variant van Hatha Yoga.

Yoga Roots Parkstad Locaties

BRUNSSUM, HEERLEN EN VOERENDAAL

Mail ons

INFO@YOGAROOTSPARKSTAD.NL

Bel ons

045-5210459

Welke lessen geven wij

YOGA

Een yogales begint meestal staand, bewust worden van je lichaamshouding, je gevoel en jezelf afstemmen op het huidige moment.

Lees meer

YIN YOGA

In een Yin Yogales blijf je langere tijd in een houding. De les heeft een meditatief karakter, nauw verweven met Mindfulness.

Lees meer

VINYASA YOGA

Bij Vinyasa- en Poweryoga wordt je heel zorgvuldig begeleid in het uitlijnen van houdingen.

Lees meer

KLASSIEKE HATHA-YOGA

Klassieke yogahoudingen met een aantal ademhalingen vastgehouden, waarbij je zorgvuldig kunt voelen wat de houding voor je doet.

Lees meer

CHI (POWER) FLOW

Chi Flow is heel zacht en Chi Power Flow is heel krachtig met veel zonnegroetachtige combinaties.

Lees meer

DOCENT OPLEIDINGEN

Bij Yoga Roots ben je op het goede adres voor een degelijke en goed onderbouwde opleiding tot yogaleraar.

Lees meer
WhatsApp chat